Arctic Sea omega 3 kapsule – 100% prirodno ulje riba

Arctic Sea omega 3 kapsule – 100% prirodno ulje riba

Omega 3 kapsule – Forever Arctic Sea omega

Omega 3 kapsule – Novi i poboljšani Forever Arctic Sea pruža savršenu ravnotežu masnih kiselina Omega 3 u mješavini prirodnoga ribljeg ulja i ulja koje se dobiva iz liganja.

Kako bi bolje podržavao vaš kardiovaskularni sustav, mozak i oči.

Ova jedinstvena mješavina ekskluzivni je proizvod Forever Livinga i osigurava ne samo 33% više DHA dnevno, već stvara idealnu ravnotežu DHA i EPA za optimalno zdravlje i dobrobit.

Na ispitivanjima obavljenim posljednjih desetljeća dokazala su da Omega 3 masne kiseline daju fantastične rezultate u očuvanju zdravlja.

Arctic Sea Omega 3 izuzetno je kvalitetan dodatak prehrani.

Sadrži Omega 3 masne kiseline iz riba sjevernih mora, kao i Omega 9 masne kiseline iz masline.

Ulje morskih riba sadrži specifične masne kiseline, koje su zbog utjecaja na snižavanje sadržaja triglicerida u krvi od presudnog značaja u slučaju arteroskleroze i kardiovaskularnih oboljenja.

U posljednjih su deset godina klinička ispitivanja potvrdila da su bolesti srca te druge bolesti rasprostranjene u razvijenim zemljama, kao što je dijabetes, visoki tlak i rak, kod Eskima i japanskih ribara znatno manje zastupljene.

Ispitivanjima Forever Living Products  grupe za prehranu, došlo je do proizvodnje izuzetno efikasnog proizvoda kao dopuna prehrani te sredstva za snižavanje sadržaja masti i triglicerida u krvi.

Pročišćava krvne žile od nataloženih masnoća, vraća elastičnost, sprečava sljepljivanje krvnih pločica (stvaranje ugrušaka), smanjuje krvni tlak.

Proizvod Arctic Sea Omega 3 kapsule  proizveden je iz ribljeg i maslinovog ulja u obliku kapsula od 435 mg – 120 kapsula.

EPA (eikozapentaenska kiselina) – 200 mg

DHA (dokozaheksaenska kiselina) 200 mg

Vitamin E  3%

Prirodan je i iznimno bogat izvor rafiniranog i koncentriranog ribljeg ulja iz hladnih mora, koje u prehrani nije često zastupljeno, a sadrži višestruko nezasićene prirodne masnoće.

Zahvaljujući EPA (eikosapentaenskoj kiselini) i DHA (dokosahaksaneskoj kiselini) kao i maslinovom ulju, Omega 3 kapsule su skladište tih kiselina.

Za odrasle se preporučuje uzimanje 2 kapsule tri puta dnevno u tijeku obroka.

Klinička ispitivanja:

Dokazano je da je redovito uzimanje Arctic Sea Omega 3 kapsula značajno za organizam, budući da stalno snižava sadržaj kolesterola i triglicerida u krvi, pri čemu pozitivno utječe na odnos lipida velike gustoće i lipida niske gustoće.

Osim kao dopuna prehrani, prvenstveno ima preventivni utjecaj u slučaju koronarnih oboljenja tj. odgovarajućih aterosklerotičnih promjena, odlične rezultate postiže u kombinaciji sa Argi+ (aminokiselinom L arginin)

Ne sadrži šećer, škrob, konzervanse ili umjetne boje.

Arctic Sea Omega 3 kapsule su bez glutena.

Redovna cijena pakiranja = 277,97 kn

Za postizanje najboljih i najbržih rezultata osmislili smo sa Vas paket, koj uključuje mjesečnu dozu od 3 litre Aloe Vera Gela u kombinaciji sa Arctic sea omega 3 masnim kiselinama  

3x Aloe Vera, 1x Artic Sea,Ako vam je potreban ovaj paket, te ga odlučite kupiti putem Aloe Vera Centra ostvariti ćete popust od 15% na cjelokupni iznos!

Pogledajte kratak test usporedbe Artic sea omege i standardna omege 

 

Svidio vam se članak: Omega 3 kapsule?

Podijelite ga s prijateljima!

PREPORUČENI PROIZVODI:

folder_openAssigned tags

Nema komentara

Trenutno nema komentara

Budite prvi i napišite komentar

Napišite komentar

info_outline

Vaši podaci će biti sigurni!

Vaša email adres neće bite prikazana, te vaše podatke nećemo prosljeđivati trećim osobama!

three × five =

Besplatna dostava

Za internet narudžbe u srpnju i kolovozu

Stručna podrška

Savjeti liječnika

Povrat novaca

100% jamstvo povrata novaca

Dodatna zarada

15 - 48% za preporuku