Arctic Sea omega 3 kapsule – 100% prirodno ulje riba

Arctic Sea omega 3 kapsule – 100% prirodno ulje riba

Omega 3 kapsule – Forever Arctic Sea omega

Omega 3 kapsule – Novi i poboljšani Forever Arctic Sea pruža savršenu ravnotežu masnih kiselina Omega 3 u mješavini prirodnoga ribljeg ulja i ulja koje se dobiva iz liganja.

Kako bi bolje podržavao vaš kardiovaskularni sustav, mozak i oči.

Ova jedinstvena mješavina ekskluzivni je proizvod Forever Livinga i osigurava ne samo 33% više DHA dnevno, već stvara idealnu ravnotežu DHA i EPA za optimalno zdravlje i dobrobit.

Na ispitivanjima obavljenim posljednjih desetljeća dokazala su da Omega 3 masne kiseline daju fantastične rezultate u očuvanju zdravlja.

Arctic Sea Omega 3 izuzetno je kvalitetan dodatak prehrani.

Sadrži Omega 3 masne kiseline iz riba sjevernih mora, kao i Omega 9 masne kiseline iz masline.

Ulje morskih riba sadrži specifične masne kiseline, koje su zbog utjecaja na snižavanje sadržaja triglicerida u krvi od presudnog značaja u slučaju arteroskleroze i kardiovaskularnih oboljenja.

U posljednjih su deset godina klinička ispitivanja potvrdila da su bolesti srca te druge bolesti rasprostranjene u razvijenim zemljama, kao što je dijabetes, visoki tlak i rak, kod Eskima i japanskih ribara znatno manje zastupljene.

Ispitivanjima Forever Living Products  grupe za prehranu, došlo je do proizvodnje izuzetno efikasnog proizvoda kao dopuna prehrani te sredstva za snižavanje sadržaja masti i triglicerida u krvi.

Pročišćava krvne žile od nataloženih masnoća, vraća elastičnost, sprečava sljepljivanje krvnih pločica (stvaranje ugrušaka), smanjuje krvni tlak.

Proizvod Arctic Sea Omega 3 kapsule  proizveden je iz ribljeg i maslinovog ulja u obliku kapsula od 435 mg – 120 kapsula.

EPA (eikozapentaenska kiselina) – 200 mg

DHA (dokozaheksaenska kiselina) 200 mg

Vitamin E  3%

Prirodan je i iznimno bogat izvor rafiniranog i koncentriranog ribljeg ulja iz hladnih mora, koje u prehrani nije često zastupljeno, a sadrži višestruko nezasićene prirodne masnoće.

Zahvaljujući EPA (eikosapentaenskoj kiselini) i DHA (dokosahaksaneskoj kiselini) kao i maslinovom ulju, Omega 3 kapsule su skladište tih kiselina.

Za odrasle se preporučuje uzimanje 2 kapsule tri puta dnevno u tijeku obroka.

Klinička ispitivanja:

Dokazano je da je redovito uzimanje Arctic Sea Omega 3 kapsula značajno za organizam, budući da stalno snižava sadržaj kolesterola i triglicerida u krvi, pri čemu pozitivno utječe na odnos lipida velike gustoće i lipida niske gustoće.

Osim kao dopuna prehrani, prvenstveno ima preventivni utjecaj u slučaju koronarnih oboljenja tj. odgovarajućih aterosklerotičnih promjena, odlične rezultate postiže u kombinaciji sa Argi+ (aminokiselinom L arginin)

Ne sadrži šećer, škrob, konzervanse ili umjetne boje.

Arctic Sea Omega 3 kapsule su bez glutena.

Redovna cijena pakiranja = 277,97 kn

[grwebform url=”https://app.getresponse.com/view_webform_v2.js?u=S2Tc1&webforms_id=12739902″ css=”on” center=”off” center_margin=”200″/]

Za postizanje najboljih i najbržih rezultata osmislili smo sa Vas paket, koj uključuje mjesečnu dozu od 3 litre Aloe Vera Gela u kombinaciji sa Arctic sea omega 3 masnim kiselinama  

3x Aloe Vera, 1x Artic Sea,Ako vam je potreban ovaj paket, te ga odlučite kupiti putem Aloe Vera Centra ostvariti ćete popust od 15% na cjelokupni iznos!

Pogledajte kratak test usporedbe Artic sea omege i standardna omege 

 

Svidio vam se članak: Omega 3 kapsule?

Podijelite ga s prijateljima!

NAPOMENA:

Aloe Vera Centar je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products.

Preporučeni proizvodi su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju.

Ovaj dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani

folder_openAssigned tags

Nema komentara

Trenutno nema komentara

Budite prvi i napišite komentar

Napišite komentar

info_outline

Vaši podaci će biti sigurni!

Vaša email adres neće bite prikazana, te vaše podatke nećemo prosljeđivati trećim osobama!

Brza dostava

Dostava u roku dva radna dana!

Stručna podrška

Savjeti liječnika

Povrat novaca

100% jamstvo povrata novaca

Dodatna zarada

15 - 48% za preporuku